Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu pune cruce pe cariera politică a lui Chirtoacă

© Sputnik / Miroslav RotariMihai Ghimpu
Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, recunoaște că, odată cu arestarea primarului general al Capitalei, Dorin Chirtoacă, s-a pus punct carierei politice a acestuia.

CHIȘINĂU, 16 iun — Sputnik. De ziua morții lui Mihai Eminescu, liderul liberalilor moldoveni a făcut declarații despre nepotul său, aflat în arest la domiciliu. Întrebat de jurnaliști ce mai face Dorin Chirtoacă, președintele PL, Mihai Ghimpu, a declarat că nepotul său "se simte bine, stă acasă, respectă (regimul de arest)…". El a precizat că mama lui Dorin, care este sora lui, îi aduce de-ale gurii: "Maică-sa îi aduce mâncare, ea are grijă și eu merg (la el — n.n.)".

Mihai Ghimpu și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Aforisme despre dragoste de la urmașul lui Decebal, Mihai Ghimpu

În discuția cu jurnaliștii, Mihai Ghimpu a recunoscut că odată cu arestarea lui Chirtoacă, s-a terminat și cu cariera politică a acestuia.

"Cred că numai el știe ce este în sufletul lui. Să muncești de la o vârstă fragedă, să vii să iei Capitala falimentată, să o ridici și, în final, așa să se termine", a declarat Mihai Ghimpu.

Liderul liberalilor i-a acuzat pe jurnaliști că prin știrile lor, îl discreditează pe Dorin Chirtoacă.

"Acolo este trafic de influență, dar voi toți spuneți corupție. Sunt lucruri diferite", a declarat Ghimpu. În accepția sa, traficul de influență nu ar constitui un act de corupție.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0