Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mamă sau monstru: a aruncat copilul nou-născut la gunoi și a plecat la serviciu

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaМусорный бак
Мусорный бак - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O femeie din Dubăsari a scăpat de copilul pe care l-a născut aruncându-l la tomberon - ea și-a explicat gestul prin faptul că tatăl bebelușului a părăsit-o

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Un caz ieșit din comun, care a avut loc la Dubăsari, a zguduit Moldova. O locuitoare a orașului și-a aruncat copilul nou-născut la gunoi, au comunicat reprezentanții organelor de drept.

Persoane anonime au anunțat poliția despre femeia care, fiind după toate aparențele însărcinată, a revenit peste noapte la formele inițiale. În urma discuțiilor cu suspecta, aceasta și-a recunoscut fapta.

"În data de 12 iunie, femeia s-a învoit să plece de la serviciu, afirmând că se simte prost. A născut în condiții casnice, fără vreun ajutor din partea cuiva, apoi a împachetat nou-născutul și lucrurile pline de sânge în saci de gunoi pe care i-a scos la balcon. A doua zi dimineața, în drum spre serviciu, a aruncat pachetele la tomberon", au comunicat reprezentanții poliției.

bebeluș la spital - Sputnik Moldova
Societate
Strigător la cer: și-a bătut copilul de 8 luni cu capul de marginea patului

Grupul operativ a găsit în tomberon un sac de gunoi în care era placenta și lenjeria de pat cu pete, după toate aparențele, de sânge. Corpul nou-născutului nu a fost găsit deocamdată.

Suspecta a fost internată în secția de ginecologie. Aceasta nu a putut preciza dacă copilul a fost viu la naștere. Răspunsul la această întrebare îl va putea oferi expertiza placentei.

Femeia și-a motivat acțiunile prin faptul că tatăl copilului a părăsit-o. Pe acest caz au fost demarate cercetările.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0