Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea se schimbă brusc în Moldova

© Sputnik / Мирослав РотарьФонтан
Фонтан - Sputnik Moldova
Abonare
La sfârșitul săptămânii, vremea se schimbă brusc în țara noastră, vor cădea ploi, iar mercurul din termometre va coborî până la 12 grade noaptea și 17 grade ziua.

CHIȘINĂU, 13 iun – Sputnik. Începând cu ziua de sâmbătă, în Moldova revin ploile. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, sâmbătă și duminică, pe întreg teritoriul țării vor cădea ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice.

Жара в городе - Sputnik Moldova
Ne așteaptă o vară lungă, caniculară și secetoasă. Vezi prognoza pe termen lung

Sfârșitul de săptămâna va fi nu doar ploios dar și cu temperaturi mai joase comparativ cu zilele precedente. Sâmbătă, mercurul din termometre va oscila, ziua, între 17 și 22 de grade. Duminică, vremea va fi mai caldă decât sâmbătă. Se vor înregistra valori termice de 20 – 25 de grade.

În zilele de miercuri, joi și vineri vom avea vreme fără ploi și cu mult soare.

Potrivit meteorologilor europeni, ne așteaptă o vară lungă, caniculară și secetoasă, cu perioade marcate de temperaturi extreme, care vor cuprinde sudul și estul Europei, dar și peninsula balcanică. Cele mai toride luni vor fi iulie și august, când temperaturile medii vor depăși cu ușurință 32 de grade Celsius.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0