Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un avion Tarom a aterizat de urgență. Un motor a cedat în timpul zborului

© Sputnik / Rodion ProcaAvion TAROM Самолет ТАРОМ
Avion TAROM Самолет ТАРОМ - Sputnik Moldova
Abonare
După doar 20 de minute de zbor, un motor al avionului a cedat, iar piloții au fost nevoiți să revină la sol.

CHIȘINĂU, 13 iun – Sputnik. Un nou accident cu implicarea unei aeronave ce aparține companiei Tarom din România a fost înregistrat astăzi pe Aeroportul din Bruxelles. 

După doar 20 de minute de zbor, un motor al avionului a cedat, iar piloții au fost nevoiți să revină la sol.

”Cursa Tarom ROT 372 Bruxelles – Bucureşti, de astăzi, 13 Iunie, operată cu aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul din Bruxelles la ora locală 10:26, s-a întors din drum după 20 minute de zbor din cauza unei probleme tehnice apărute la unul dintre motoare”, anunță compania.

Самолет - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Tarom explică de ce avionul care a aterizat la Chișinău a ieșit de pe pistă

Aeronava a aterizat în siguranță la Bruxelles. Pasagerii au fost debarcaţi și primesc asistenţă la sol. Martorii spun că doar după câteva minute de la decolare au auzit o bubuitură puternică în burta avionului. Imediat, pilotul i-a îndemnat pe pasageri să-și păstreze calmul și să țină cuplate centurile de siguranță. Aeronava a aterizat fără probleme. 

Incidentul se întâmplă la doar patru zile după ce un alt avion Tarom a fost lovit, la 9 iunie, de un utilaj al agentului de handling pe Aeroportul din Amsterdam.

La 4 iunie, aeronava ATR 42 care aparținea companiei române Tarom a ieșit de pe pistă la aterizarea pe Aeroportul Internațional Chișinău. La bordul aeronavei se aflau 39 de pasageri care au fost debarcați în siguranță, nimeni nu a fost rănit.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0