Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tarom explică de ce avionul care a aterizat la Chișinău a ieșit de pe pistă

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Compania de transport a transmis un comunicat în care precizează că aeronava s-a comportat anormal fapt ce a dus la ieșirea acesteia de pe pistă

CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Aeronava ATR 42 care aparține companiei române Tarom și care a ieșit, duminică, de pe pistă, la aterizarea pe Aeroportul Internațional Chișinău, va fi supusă unor verificări tehnice, anunță compania într-un comunicat de presă. 

Expertiza tehnică a avionului va fi efectuată la Chișinău. Compania susține că deocamdată nu se știe de ce aeronava a început să se clatine la aterizare, fapt ce a dus la ieșirea de pe pistă.

Самолеты разных моделей и гражданские пилотажные группы устроили грандиозное шоу. - Sputnik Moldova
Un avion s-a prăbușit și s-a rupt în două
 

”În procedura de aterizare, în momentul frânării, din cauze încă necunoscute aeronava a avut niște deplasări anormale, echipajul depunând eforturi să redreseze aeronava care a ieșit ușor din pistă”, anunță compania.

Cursa Tarom ROT 207 București – Chișinău din 4 iunie a aterizat la ora 18:12 pe Aeroportul Internațional Chișinău. La bordul aeronavei se aflau 39 de pasageri care au fost debarcați în siguranță, nimeni nu a fost rănit.

Avia Invest, compania care gestionează activitatea Aeroportului Internațional Chișinău, a anunțat că aeroportul este operațional.

”Mai multe detalii referitor la acest incident sunt așteptate din partea companiei Tarom și autorităților competente de investigarea incidentului”, potrivit Avia Invest.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0