Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mihai Ghimpu sparge tăcerea: are probleme foarte mari

© Sputnik / Miroslav RotariMihai Ghimpu
Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Liderul liberalilor moldoveni, Mihai Ghimpu, care evită în ultimele zile discuțiile cu presa, a fost prins marți de jurnaliști la evenimentul de comemorare a victimelor deportărilor staliniste, unde a recunoscut că are probleme mari

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik. Fiind întrebat de jurnaliști de ce nu a fost prezent la ultima ședință a legislativului, președintele PL, Mihai Ghimpu, a declarat că are alte probleme, mult mai mari.

„Nu am dispărut, aici sunt, aici o să mor. Dar la Parlament, asta-i altă problemă. Înseamnă că am alte probleme mai importante", a spus Ghimpu.

Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă la o petrecere - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Mihai Ghimpu dezvăluie de ce Dorin Chirtoacă a ajuns pe mâna procurorilor

El a mai declarat că are planuri mari, să trăiască, să lupte și să facă unirea.

După reținerea primarului de Chișinău, liberalul Dorin Chirtoacă, Mihai Ghimpu a încetat să mai participe activ la lucrările parlamentului. De asemenea, arestul edilului capitalei a determinat liberalii să părăsească coaliția parlamentară de guvernare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0