Poliția a reținut 12 suspecți de organizarea atacurilor teroriste de la Londra

© REUTERS / Peter NichollsPoliția la locul atacului terorist din Londra
Poliția la locul atacului terorist din Londra - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a reținut 12 persoane suspectate de participare la atacul terorist de la Londra

CHIȘINĂU, 5 iun — Sputnik. Poliția britanică a reținut 12 persoane suspectate de participarea la atacul terorist care a avut loc la Londra, transmite Sputnik Internațional.

Armed Police officers stand guard on London Bridge in central London, Saturday, June 3, 2017. - Sputnik Moldova
Accidente
Un nou atentat terorist la Londra: autoritățile sunt depășite de situație

„Reprezentanții Direcției Antiteroriste a Poliției au reținut 12 persoane suspectate de participarea atacul terorist care a avut loc în preajma podului din Londra. Reținerile au avut loc în cadrul operațiunii desfășurate în cartierul Barking din estul Londrei", declară Scotland-Yard.

Scotland-Yard nu dezvăluie identitatea reținuților, însă este știut faptul că printre aceștia se află și patru femei. Martori oculari afirmă că dintr-o clădire cu mai multe locuințe au fost escortate patru femei care aveau fețele acoperite. Ele au fost urcate în două microbuze ale poliției.

Sâmbătă seara un automobil a pătruns în mulțimea de pe podul londonez, după care trei teroriști înarmați, ieșind din mașină, s-au năpustit cu cuțitele asupra trecătorilor. Teroriștii au fost lichidați de către poliție la 8 minute după primul apel. În urma atacului terorist au decedat șapte persoane, 48 au fost rănite, câteva fiind în stare gravă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0