Reacția MAEIE sunt oare cetățeni moldoveni printre victimele atacului din Londra

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul moldovean de Externe și Ambasada Republicii Moldova la Londra sunt în contact cu autoritățile britanice pentru a clarifica dacă printre victimele atentatului de la Londra sunt și cetățeni ai țării noastre

CHIȘINĂU, 4 iun — Sputnik. Aproximativ 50 de persoane au ajuns la spital în urma atentatului de la Londra care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre Duminică.

Corespondentul Sputnik Moldova a luat legătura cu Ambasada Republicii Moldova la Londra pentru a afla dacă printre victime sunt și cetățeni moldoveni.

”Ambasada noastră este în contact permanent cu autoritățile britanice, iar la această etapă nu cunoaștem dacă printre victime atentatului de la Londra sunt și cetățeni ai țării noastre”, a declarat Victor Haruța, consululAmbasadei Republicii Moldova în Regatul Britanic.

Armed Police officers stand guard on London Bridge in central London, Saturday, June 3, 2017. - Sputnik Moldova
Accidente
Un nou atentat terorist la Londra: autoritățile sunt depășite de situație

În cursul acestei dimineți, premierul Theresa May va prezida o ședință de urgență a Comisiei naționale de securitate. Noile acte teroriste pot arunca grave acuzații asupra autorităților care se dovedește că nu sunt în stare să stopeze actele de terorism — iar din punct de vedere preventiv și informativ Londra se dovedește total depășită. Reamintim că până în acest moment, Londra nu a fost capabilă să ofere explicații plauzibile și dovezi cu privirea la felul în care a fost pregătit atentatul de la Manchester.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0