Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Patru frați și un verișor de-al lor au murit într-un teribil accident

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident str. Muncești
Accident str. Muncești - Sputnik Moldova
Abonare
Patru frați, trei fete și un băiat, împreună cu un verișor de-al lor au murit într-un teribil accident, după ce mașina în care se aflau a ajuns sub un tren

CHIȘINĂU, 2 iun – Sputnik. Cinci tineri cu vârstele cuprinse între 12 și 20 de ani, dintre care patru frați și un verișor, au murit într-un teribil accident rutier care s-a produs într-o localitate din județul Bistrița România.

Скорая помощь - Sputnik Moldova
Rusia
Tragedie: grav accident rutier cu implicarea unui microbuz școlar

Accidentul a avut loc în data de 1 iunie, la trecerea la nivel cu calea ferată. Autoturismul în care se aflau cei 5 tineri a fost lovit de un tren. Mașina a ajuns sub locomotivă, salvatorii fiind nevoiți să taie automobilul în bucăți pentru a elibera calea ferată. 

În urma impactului, trei dintre tineri au decedat pe loc. Este vorba despre șoferița de 19 ani, sora sa de 14 ani și verișorul lor de 19 ani. La spital a ajuns fratele de 20 ani a șoferiței, care, la scurt timp s-a stins și el. Singura care supraviețuise era sora lor de 12 ani, care s-a stins din viață în această dimineață la Spitalul din Târgu Mureș.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0