Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Tragedie: grav accident rutier cu implicarea unui microbuz școlar

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Două persoane au decedat, iar un copil a fost rănit în urma ciocnirii unui microbuz școlar cu un tren marfar în regiunea Omsk din Rusia

CHIȘINĂU, 14 apr — Sputnik. Potrivit informațiilor prealabile, două persoane au decedat și una a fost rănită în urma ciocnirii dintre un tren marfar și un microbuz școlar, pe calea ferată din regiunea Omsk, Rusia comunică RIA Novosti.

Авария возле села Хаджимус - Sputnik Moldova
Accidente
Grav accident rutier în raionul Căușeni cu implicarea unui autobus de pasageri

Accidentul a avut loc în raionul Novovarșavsk, iar în microbuz se aflau 10 copii. Șoferul și persoana care însoțea copiii au decedat, iar un copil a fost spitalizat cu traumatisme de gravitate medie.

Ancheta urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului. Reprezentatul căilor ferate din Siberia de Vest, Svetlana Zanosova, a declarat că șoferul microbuzului se face vinovat de producerea accidentului pentru că a traversat calea ferată la culoarea roșie a semaforului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0