Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La ușa cui au bătut în această dimineață ofițerii CNA

© Sputnik / Rodion ProcaPermis de conducere
Permis de conducere - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura Anticorupție a deschis 30 de dosare penale pe numele unui bărbat din Glodeni pentru trafic de influenţă la obţinerea permiselor de conducere

CHIȘINĂU, 31 mai – Sputnik. Un bărbat din Glodeni riscă până la 7 ani de închisoare pentru falsificarea permiselor de conducere.

Acesta a fost reținut de ofițerii și procurorii Anticorupție în urma unui denunț depus de o persoană, căreia învinuitul i-a promis facilitarea obținerii unui carnet de conducere.  

Potrivit CNA,  bărbatul promitea obţinerea permiselor de conducere pentru categoriile A, B şi C. Acesta mințea victimele că ar avea influenţă supra unor responsabili din cadrul Secţiei Înmatricularea Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto a ÎS CRIS „REGISTRU” din Chişinău. Pentru serviciile sale, bărbatul ar fi pretins de la clienţii săi sume între 250 şi 300 de euro pentru un permis.

Traseu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Schimbare majoră pentru șoferii din Moldova. Unele permise vor fi anulate

În urma percheziţiilor, efectuate la domiciliul acestuia, ofiţerii CNA au ridicat zeci de dosare pentru obţinerea permiselor de conducere.

Pe numele bănuitului au fost deschise 30 de cauze penale pentru trafic de influenţă. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 7 ani de închisoare. Bărbatul este reţinut pentru 72 de ore.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0