Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce va face Corina Fusu după ce va pleca de la Minister

© Sputnik / Miroslav RotariКорина Фусу
Корина Фусу - Sputnik Moldova
Abonare
Spre deosebire de colegul său de partid, ministrul Mediului Valeriu Munteanu, care i-a îndemnat pe "braconieri și alte neamuri" să nu deschidă șampania, pentru că va lupta cu ei și în continuare, Corina Fusu nu a spus ce va face după ce va pleca de la Ministerul Educației.

CHIȘINĂU, 29 mai — Sputnik. Ministrul Educației, Corina Fusu, și doi adjuncți liberali ai acesteia și-au prezentat luni demisia din funcție. Cancelaria de Stat a confirmat existența cererilor.

Anterior, și ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, a scris pe pagina sa de facebook că și-a depus cererea de demisie.

Валериу Мунтяну - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Conducerea Ministerului Mediului și-a dat demisia in-corpore

Liberalii pleacă din Guvern în contextul în care șeful PL, Mihai Ghimpu, a declarat că formațiunea părăsește coaliția de guvernare, după ce primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost reținut și apoi plasat în arest la domiciliu. Acesta a subliniat că toți miniștrii și viceminiștrii vor depune luni cereri de demisie. Este vorba de vicepremierul pe probleme sociale Gheorghe Brega, ministrul Mediului Valeriu Munteanu și ministrul Educației Corina Fusu.

PL nu a anunțat dacă aceiași situație va fi și în cazul șefilor de agenții, care sunt administrate de exponenții PL, cum ar fi AGEPI, Calea Ferată a Moldovei, Gara din Capitală, etc.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0