Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Conducerea Ministerului Mediului și-a dat demisia in-corpore

© Sputnik / Мирослав РотарьВалериу Мунтяну
Валериу Мунтяну - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Cererile au fost înaintate în contextul în care PL a anunțat, vineri seara, că părăsesc coaliția de guvernare, supărat pe reținerea primarului Capitalei, prim-vicepreședintelui PL, Dorin Chirtoacă

CHIȘINĂU, 29 mai – Sputnik. Ministrul și cei doi viceminiștri din Ministerul Mediului au depus, luni, cererea de demisie din Guvernul Republicii Moldova. 

Astfel, liberalii Valeriu Munteanu — mnistru, Igor Talmazan și Victor Morgoci – viceminștri au înaintat, luni, cererile de demisie premierului Republicii Moldova, Pavel Filip. 

Cererile au fost înaintate în contextul în care PL a anunțat vineri seara că părăsesc coaliția de guvernare, supărat pe reținerea primarului Capitalei, prim-vicepreședintelui PL, Dorin Chirtoacă. Cereri de demisie urmează să mai înainteze premierului și ministrul Educației, Corina Fusu și vicepremierul Gheorghe Brega. 

PL nu a anunțat dacă aceiași situație va fi și în cazul șefilor de agenții, care sunt administrate de exponenții PL, cum ar fi AGEPI, Calea Ferată a Moldovei, Gara din Capitală, etc.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0