Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce scrie presa de la Tiraspol despre Ionel Istrati

© Facebook / Karina DeliIonel Istrati și Karina Deli
Ionel Istrati și Karina Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Ionel Istrati nu este un interpret iubit și îndrăgit doar de publicul din România și din Republica Moldova, ci inclusiv de cel din regiunea transnistreană. Mai mult, transnistrenii îl consideră băștinașul lor, dat fiind că acesta a copilărit o perioadă în stânga Nistrului.

CHIȘINĂU, 28 mai — Sputnik. Interpretul Ionel Istrati a plasat pe pagina sa de facebook imaginea unui ziar din stânga Nistrului, care cuprinde un amplu interviu, realizat cu el tocmai pe două pagini. Este vorba de ziarul "Adevărul Nistrean", ediția din 6 mai 2017, publicație care este tipărită în grafie chirilică.

Ionel Istrati - Sputnik Moldova
Ionel Istrati, parodiat de Comedy Zebra Show: sanie trasă de capre, nu de reni

Materialul are titlul "Mândria Nistreniei și a tuturor moldovenilor" și conține și un amplu reportaj fotografic, cu imagini din concert de-ale lui Ionel Istrati.

"Acea senzație când tata îți aduce un ziar din stânga Nistrului. Atât de plăcut!", scrie Ionel Istrati la postarea sa de pe facebook.

Vom menționa că, deși este născut în Chișinău, o parte din copilăria sa, Ionel Istrati a petrecut-o pe malul stâng al Nistrului.

Și anume, Ionel Istrati s-a născut în 1990, în Chișinău, iar doi ani mai târziu s-a mutat cu familia în localitatea Țâbuleuca, Dubăsari, din stânga Nistrului. Istrati a absolvit gimnaziul și școala de muzică în pian și acordeon din Dubăsari. Din 2007 până în 2009 a studiat la Liceul de Știință și Tehnologie Modernă din Chișinău, iar din 2009 și-a continuat studiile la Academia de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri și Management.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0