Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ionel Istrati, parodiat de Comedy Zebra Show: sanie trasă de capre, nu de reni

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Comedy Zebra Show îl parodiază pe Ionel Istrati din ultimul său videoclip: eroul liric merge într-o sanie trasă de capre, nu de reni și nu prin taiga, ci printr-o miriște de porumb de pe moșia satului Suruceni din raionul Ialoveni.

CHIȘINĂU, 30 ian — Sputnik. După ce tânărul interpret moldovean Ionel Istrati și-a lansat videoclipul pentru piesa "Кто я есть" (Cine sunt eu — n.r.), care s-a bucurat de mare succes pe internet, doar în câteva zile a acumulat peste un milion de accesări pe youtube, tinerii de la Comedy Zebra Show l-au parodiat. Ei au realizat un cover, doar că în loc de sania trasă de reni au folosit o sanie trasă de capre.

Presa a scris anterior că producerea videoclipului lui Istrati ar fi unul dintre cele mai costisitoare din showbizul moldovenesc, dat fiind că filmările au fost făcute în Siberia, în apropiere de Cercul Polar. Se pare că anume acest aspect au vrut să-l ironizeze actorii de la Comedy Zebra Show.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

 

Fluxul de știri
0