Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angela Gonţa s-a simţit răzbunată

© perfecte.mdAngela Gonţa
Angela Gonţa - Sputnik Moldova
Abonare
Fosta soţie a fostului premier Vladimir Filat a încercat, se pare, sentimente de bucurie şi satisfacţie atunci când liberalii au început să fie săltaţi de CNA

CHIŞINĂU28 mai — Sputnik. Apogeul pare să fi venit pentru simpatica prezentatoare TV în momentul reţinerii primarului Dorin Chirtoacă, nepotul liberalului Mihai Ghimpu.

„Şi totuşi, se învârte… cum spun polonezii", a scris Gonţa pe pagina sa de facebook. O aluzie „fină" la "Bonjour maman-ul" de pe timpuri al lui Ghimpu.

Fosta nevastă a lui Filat nu a uitat, evident, că liberalii conduşi de Mihai Ghimpu au votat la vremea respectivă pentru ridicarea imunităţii fostului premier, după care a urmat arestarea şi condamnarea acestuia pentru fapte de corupţie.

Angela Gonța - Sputnik Moldova
Societate
Angela Gonţa, nostalgică după timpurile când avea bărbat la casă

Iar roata „se învârte" pentru că, iată, s-a ajuns, sugerează Gonţa, la spusele de acum aproximativ doi ani ale lui Filat, care i-a prezis nepotului lui Ghimpu şi anturajului acestuia dosare multe şi diferite.

Bucuria Angelei Gonţa ne duce mai degrabă cu gândul la vorba cu „capra vecinului". De ce se face însă atâta caz de pretinsele „profeţii" ale lui Filat, care au fost tirajate şi întoarse zilele acestea pe toate părţile? De parcă aceste dosare în care sunt implicaţi astăzi mai mulţi liberali, previzibile de altfel, însă nu neapărat pentru că au fost anticipate de Filat, ar diminua faptele de corupţie ale fostului premier.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0