Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angela Gonţa, nostalgică după timpurile când avea bărbat la casă

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Intemperia a afectat-o și pe fosta soție a ex-premierului Vladimir Filat Angela Gonța. Aceasta recunoaște că, fiind fără bărbat la casă, pe frig și cu nămeții de aproape jumătate de metru, a fost nevoită să pună mâna pe lopată.

CHIŞINĂU, 22 apr — Sputnik. Chiar și pe timp de calamitate, Angela Gonța își ține la curent cu regularitate pe facebook prietenii cu ce se mai întâmplă în casa ei, mai ales după ce a rămas singură, Vladimir Filat fiind condamnat la nouă ani de privaţiune de libertate. Unde mai pui că între-timp au și divorțat.

Astăzi, deja fosta soţie a lui Filat, jurnalista Angela Gonţa, este studentă la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova şi îşi creşte fiica.

Recent ea s-a plâns într-o postare de vineri pe facebook că nu are energie electrică, nu are căldură şi nici… bărbat. Dar Angela Gonța nu disperă.

"Fără lumină, fără căldură, fără bărbat…Soluţia? Mâna pe lopată şi… înainte!", a scris jurnalista pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Angela Gonța este ferm convinsă că stihia albă care s-a abătut asupra țării ei îi va aduce noroc. Ea a anunțat acest lucru pe facebook chiar în prima zi de ninsori — joi.

"Ieri eu am luat o decizie. Iar azi deschid ochii şi in jur totul e alb. Ninge. În aprilie! Şi m-am gândit: acesta e semn — "belaya polosa", a scris fosta soţie a lui Vladimir Filat.

După divorţul cu Vladimir Filat, ea nu a fost văzută în public cu un alt bărbat. Însă acum câteva luni Angela Gonţa a soliţitat un LIKE pentru "noua sa speranţă".

Angela Gonța a solicitat „like" pentru noua sa speranță >>>

Fluxul de știri
0