Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ofițerii CNA desfășoară percheziții în biroul primarului Dorin Chirtoacă

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la administrația de stat a drumurilor
Percheziții la administrația de stat a drumurilor - Sputnik Moldova
Abonare
Perchezițiile au loc la o zi după ce fostul coleg de școală a lui Chirtoacă și șef la Direcția transporturi, Igor Gamrețchi, învinuit și arestat în cadrul dosarului parcărilor cu plată și-a recunoscut parțial vina și a declarat că va colabora cu ancheta

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Ofițerii CNA se află în acest clipe în biroul primarului general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik de șeful Serviciului de presă al Primăriei, Vadim Brânzaniuc.

”În biroul domnului primar au loc în aceste minute percheziții. Percheziții se desfășoară și în biroul secretarului CMC, Valeriu Didenco”, a declarat Brânzaniuc.

Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
A fost identificat locul aflării lui Dorin Chirtoacă

Acesta a spus că nu cunoaște în cadrul cărui dosar au loc perchezițiile. 

Perchezițiile au loc la o zi după ce fostul coleg de școală a lui Chirtoacă și șef la Direcția transporturi, Igor Gamrețchi, învinuit și arestat în cadrul dosarului parcărilor cu plată și-a recunoscut parțial vina și a declarat că va colabora cu ancheta. 

”Voi comunica situațiile pe care le cunosc pentru a pune punct odată și pentru totdeauna”, a declarat Gamrețchi după ședința de judecată de miercuri când i-a fost schimbată măsura de arest preventiv în izolator în arest la domiciliu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0