Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost identificat locul aflării lui Dorin Chirtoacă

© Sputnik / Miroslav RotariДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul de presă al Primăriei Chișinău a dezvăluit unde se află primarul Dorin Chirtoacă, despre care se spune că a părăsit țara

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Primarul liberal al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a revenit în această dimineață la Chișinău, precizează Serviciul de Presă al Primăriei Capitalei.

Instituția face aceste precizări ”ca urmare a speculaţiilor privind dispariţia primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă”.

Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Chirtoacă evacuează biroul de la Primărie. Se pregătește de sosirea CNA?

”Primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a revenit în această dimineaţă în capitală. Suplimentar informăm că în această săptămână, edilul-şef al capitalei a participat la Reuniunea Anuală a Biroului Congresului Autorităților Locale și Regionale a Parteneriatului Estic CORLEAP, care s-a desfăşurat la Minsk, Republica Belarus”, potrivit Serviciului de presă al Primăriei.

În dimineața acestei zile, au apărut mai multe informații potrivit cărora Chirtoacă ar fi plecat din Moldova de frica de a nu fi arestat în dosarul parcărilor cu plată în care au fost reținuți mai mulți funcționari. 

Această știre intervine în contextul în care fostul său coleg de școală și șef al Direcției Transporturi a Primăriei, Igor Gamrețchi, învinuit și arestat în cadrul dosarului parcărilor cu plată, și-a recunoscut parțial vina și a declarat că va colabora cu ancheta.

”Voi comunica situațiile pe care le cunosc pentru a pune punct odată și pentru totdeauna”, a declarat Gamrețchi după ședința de judecată de miercuri când i-a fost schimbată măsura de arest preventiv în izolator în arest la domiciliu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0