Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Motivul pentru care 40 de miniștri din mai multe țări vor veni la Chișinău

© Photo : Igor VzorovOrheiul Vechi
Orheiul Vechi - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Pavel Filip încurajează promovarea Republicii Moldova ca destinaţie turistică

CHIȘINĂU, 24 mai – Sputnik. Prim-ministrul Pavel Filip a vorbit, în debutul şedinţei de miercuri a Executivului, despre oportunitatea promovării Republicii Moldova din punct de vedere turistic prin prisma Reuniunii Comisiei Regionale a Organizației Mondiale a Turismului pentru Europa, care va avea loc la Chișinău, în perioada 5-7 iunie.

Ирина Мироник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Turismul intern din Moldova, în plină ascensiune

Evenimentul va întruni 40 de miniștri și administratori în domeniul turismului, precum şi jurnaliști specializați în acest domeniu. Premierul a făcut un apel către Agenția Turismului, dar şi către ceilalţi responsabili de organizarea reuniunii, să depună tot efortul pentru a asigura desfăşurarea cu succes a evenimentului. 

„Turismul poate deveni o ramură importantă pentru economia Republicii Moldova. Dacă până acum am vorbit doar despre turismul extern, să nu uităm că avem o ţară cu tradiţii, o ţară frumoasă şi trebuie să punem deja accent pe turismul intern”, a menţionat Pavel Filip.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0