Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Declarație dură a lui Vladimir Putin după atentatul de la Manchester

Abonare
Vladimir Putin: "Sunt sigur că organizatorii acestui atac nu vor scăpa de pedeapsa pe care o merită"

CHIȘINĂU, 23 mai — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a condamnat ferm "crima cinică și inumană care a avut loc la Manchester", care a provocat moartea a 22 de persoane și rănirea altor aproximativ 60. Kremlinul anunță printr-un comunicat că Putin i-a transmis condoleanțe premierului britanic Theresa May, dar și familiilor victimelor.

Igor Dodon, prezintă raportul de activitate a 100 de zile de la învestirea în funcție - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon a condamnat atentatul de la Manchester

Vladimir Putin s-a declarat pregătit să amplifice lupta antiteroristă, colaborând cu Londra după atentatul de la Manchester. Kremlinul consideră că trebuie dezvoltată cooperarea antiteroristă cu partenerii britanici la nivel bilateral, dar și în cadrul eforturilor internaționale", potrivit comunicatului.

"Sunt convins că organizatorii acestui atac nu vor scăpa de pedeapsa pe care o merită", a menționat Vladimir Putin în telegrama adresată premierului Theresa May.

"Forțele terorii sunt din ce în ce mai cinice și perfide. Este evidentă necesitatea unificării întregii comunități internaționale pentru contracararea amenințării teroriste", a mai declarat Vladimir Putin.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0