Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a condamnat atentatul de la Manchester

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon, prezintă raportul de activitate a 100 de zile de la învestirea în funcție
Igor Dodon, prezintă raportul de activitate a 100 de zile de la învestirea în funcție - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova a condamnat atentatul de luni seara, care a curmat mai multe vieți omenești la Manchester

CHIȘINĂU, 23 mai — Sputnik. Președitele moldovean, Iogr Dodon, aflat la Istanbul, unde participă la Summitul Organizației Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN), a condamnat atentatul terorist care a avut loc la Manchester Arena, soldat cu zeci de morți și răniți, și a transmis un mesaj de condoleanțe poporului britanic.

”Cu durere și profundă tristețe am aflat despre tragedia produsă la Manchester Arena, soldată cu pierderi de vieți omenești și persoane rănite. În numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, exprim întreaga noastră compasiune și solidaritate cu poporul englez, iar familiilor îndoliate sincere condoleanțe.​ Republica Moldova condamnă cu fermitate acest act terorist și este solidară cu autoritățile engleze în lupta acerbă împotriva sfidărilor teroriste pe care le putem combate doar cu eforturi comune”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

O deflagraţie puternică s-a produs luni seara, în timpul unui concert la Manchester. Potrivit datelor de la această oră, 22 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar aproximativ 60 au fost răniți.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0