Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Se caută primar, nu mai are cine conduce capitala Republicii Moldova

© Sputnik / Miroslav Rotariședința primăriei заседание
ședința primăriei заседание - Sputnik Moldova
Abonare
Ședința tradițională de luni de la Primăria Chișinău a fost amânată din cauză că nu a avut cine să o conducă

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik. Capitala Republicii Moldova, Chișinău, a rămas fără administrație. Anume din această cauză, luni, 22 mai, nu a avut loc tradițională ședință săptămânală a direcțiilor Primăriei Chișinău.

Din cauză că primarul Dorin Chirtoacă se află într-o deplasare de serviciu peste hotare, iar ceilalți doi vicepirmari sunt anchetați în dosare, astăzi nu a avut cine prezida ședința Primăriei Chișinău.

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Societate
Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a demisionat

Astfel, șefii de direcții au fost anunțați că luni, 22 mai, nu se vor întruni în ședința tradițională la care se fac totalurile săptămânii care a trecut și sunt proiectate principalele activități pentru săptămâna care începe.

Chirtoacă se află la conferința anuală a Autorităților Locale și Regionale ale țărilor din Parteneriatul Estic, iar viceprimarii Nistor Grozavu și Vlad Coteț au calitatea de bănuit în dosare de corupție și se află în arest la domiciliu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0