Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mortul îl teroriza în vis. Mărturiile șocante ale ucigașului de la Hâncești

© Facebook / IP FăleștiOi de la o stână din Moldova sfâșiate de lupi
Oi de la o stână din Moldova sfâșiate de lupi - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Cel care l-a ucis pe ciobanul de la stâna din Logănești nu a mai putut rezista și le-a povestit totul oamenilor legii

CHIȘINĂU, 15 mai — Sputnik. Un cioban a fost omorât în bătaie la stâna din localitatea Logăneşti, raionul Hâncești. Acesta a fost ucis chiar de colegul său de 24 de ani, originar din municipiul Chișinău, care i-a aplicat o lovitură cu o bucată de lemn.

Человек в маске балаклавы. Архивное фото - Sputnik Moldova
Societate
Tânără de 26 de ani de la Hâncești, victima unui recidivist

Potrivit Procuraturii din Hânceşti, în martie 2016, inculpatul muncea la stâna din satul Logăneşti. După ce au consumat alcool, între cei doi ciobani s-a iscat o ceartă. Agresorul a lovit victima cu o bucată de lemn, iar în urma leziunilor căpătate, aceasta a decedat în scurt timp la spital.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, procurorii au luat în calcul mai multe versiuni ale celor întâmplate, inclusiv cea bazată pe declaraţiile unui martor, precum că victima ar fi căzut de la înălţime. Versiunea dată a fost confirmată şi de medicii legişti, care au stabilit că leziunile pe care le avea victima ar fi putut fi putut rezulta în urma căderii de la înălţime.

Procurorii au insistat însă pe versiunea omorului. La scurt timp, inculpatul s-a predat benevol oamenilor legii, motivând că „decedatul îi apare în somn şi nu mai poate trăi cu astfel de povară".

Tânărul a fost condamnat la 12 ani de detenţie în penitenciar de tip închis.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0