Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tânără de 26 de ani de la Hâncești, victima unui recidivist

CC BY-SA 3.0 / Tobias "ToMar" Maier / Balaclava 3 hole blackЧеловек в маске балаклавы. Архивное фото
Человек в маске балаклавы. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără din Hâncești a devenit victimă a unui recidivist în timp ce se deplasa cu microbuzul de pe linia 192 din municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 21 feb — Sputnik. Polițiștii din municipiul Chișinău au reținut doi bărbați cu vârsta de 38 și respectiv 33 de ani care sunt cercetați penal, fiind bănuiți de pungășie.

Potrivit Poliției, bărbatul a sustras de la o tânără de 26 de ani, originară din Hâncești, portmoneul în care se aflau 1 050 de lei şi mai multe carduri bancare, în timp ce se deplasa cu microbuzul de pe linia 192.

Polițiștii au identificat pungașul după ce acesta, în complicitate cu un taximetrist de 33 ani, au mers la un bancomat și au extras 10 mii de lei, acţiunile lor fiind surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul de 38 de ani, domiciliat în Capitală, a fost anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale.  

În acest context principalul bănuit a fost arestat pe un termen de 30 de zile, iar taximetristul este cercetat în stare de libertate. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani şi amendă în mărime de la 11 000 lei până la 27 000 lei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

 

Fluxul de știri
0