Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dragostea ascunsă a lui Mihai Ghimpu. Idila liderului liberal

© Sputnik / Miroslav RotariМихай Гимпу
Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Abonare
Liberalul numărul unu din Moldova s-a dat de gol, la cei 65 de ani ai săi s-a îndrăgostit lulea

CHIȘINĂU, 14 mai – Sputnik. Liderul Partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu, s-a îndrăgostit. Liberalul numărul unu are o afecțiune aparte pentru flori, lucru confirmat de fotografiile cu flori pe care le postează aproape zilnic pe pagina sa de socializare.

Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Ghimpu are un ou și acela e roz (foto)

”Nu mor florile când vor furtunile”, ”Dacă vrei să stai copăcel, fii frate cu stânjenel”, ”Singura suflare, care doar te bucură și nu te întristează niciodată, este floarea”. Acestea sunt mesajele care însoțesc fotografiile pe care le postează liderul liberal. 

În cele mai multe poze făcute de Ghimpu apar lalelele. Psihologii caracterizează persoanele care adoră lalelele ca unele primăvăratice, dar cu o personalitate uşor vulnerabilă. Acestea sunt sensibile și dificile, pot fi supărate cu uşurinţă. Potrivit lor, pentru a-i putea fi mai mult în preajmă sau pentru a putea conviețui cu o astfel de persoană e nevoie de multă răbdare și tact.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0