Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

După ce le-au privit cu atenție, polițiștii au confirmat: sunt intime și erotice

© Photo : libertatea.roProstituate în hoteluri şi restaurante de lux din Chişinău
Prostituate în hoteluri şi restaurante de lux din Chişinău - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală a fost reținut de oamenii legii pentru șantaj - la domiciliul său au fost depistate poze și filmări video cu caracter intim şi erotic

CHIȘINĂU, 12 mai — Sputnik. Ofițerii Direcției Combaterea Crimei Organizate a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu polițiștii din sectorul Buiucani al Capitalei, au reținut un bărbat de 37 de ani, domiciliat în municipiul Chișinău. Acesta este suspectat de șantaj.

La 13 aprilie curent, o femeie de 31 de ani a alertat Poliția spunând că este șantajată timp de câteva luni de către un cunoscut de-al ei.

Potrivit oamenilor legii, suspectul ar fi amenințat-o că va publica poze și filmări video compromițătoare ale acesteia, care au un caracter intim şi erotic pe internet, dacă victima nu-i va oferi suma de 1000 de dolari.

Datorită acțiunilor prompte ale ofițerilor, acțiunile ilegale ale suspectului au fost prevenite.

Human trafficking - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Minoră, impusă să ofere servicii intime și masaj erotic

În data de 11 mai acesta a fost reținut în municipiul Chișinău. Ulterior, în urma perchezițiilor la domiciliul bărbatului, au fost depistate poze și filmări video compromițătoare ale victimei. În urma audierilor, bănuitul și-a recunoscut vina.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru șantaj. Acesta riscă închisoare de la 3 la 5 ani cu amendă în mărime de la 37,5 la 47,5 mii de lei.

Suspectul este cercetat în stare de libertate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0