Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Minoră, impusă să ofere servicii intime și masaj erotic

© Flickr / Ira GelbHuman trafficking
Human trafficking - Sputnik Moldova
Abonare
Un cuplu din Capitală racola tinere prin intermediul Internetului, după care erau vândute clienților cu suma de 1000 de lei pentru o oră de masaj erotic și servicii intime.

CHIȘINĂU, 11 nov – Sputnik. Un cuplu din municipiul Chișinău cu vârste de 25 și respectiv 26 de ani, au fost reținuți, fiind suspectați de trafic de copii. Potrivit Poliției, bărbatul este cercetat în stare de arest, iar femeia în libertate.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Un om de afaceri implicat în dosarul „sex cu minore” a fost ucis

Angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații au documentat activitatea infracțională a cuplului pe parcursul a trei luni de zile. În acest timp, aceștia, deghizându-și activitatea infracțională prin publicarea diferitor anunțuri pe site-ul www.999 md, au recrutat patru tinere cu vârste cuprinse între 18 și respectiv 25 de ani, printre care şi o minoră cu vârsta de 16 ani.

”Tinerele erau vândute clienților cu suma de 1000 de lei pentru o oră de masaj erotic și servicii intime”, a precizat serviciul de presă al IGP.

Potrivit Poliției, femeia suspectă este rudă cu minora exploatată sexual. Aceștia aveau influență asupra din cauza vârstei și situației sociale deplorabile. Traficanții o adăposteau la domiciliul lor, de unde o transportau clienților pentru prestarea serviciilor sexuale comerciale.

Minora a fost salvată din situația de exploatare, specialiștii acordându-i asistență psihologică şi socială. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă privațiune de libertate pentru un termen de până la 20 de ani.

Fluxul de știri
0