Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un copil de doi ani este căutat de două zile de părinți, poliție și salvatori

CC0 / Pixabay / Pexels / Младенец
Младенец - Sputnik Moldova
Abonare
Un băiețel de doi ani din raionul Florești este căutat de două zile, acesta a dispărut fără urmă în după-amiaza zilei de marți.

CHIȘINĂU, 10 mai – Sputnik. Un băiat în vârstă de doi ani dintr-o familie din localitatea Bobulești, raionul Florești, este căutat de două zile de salvatori și polițiști.

Apelul privind dispariția copilului a fost preluat de poliție, marți, la ora 16:00.

Fetiță cu o pisică în brațe - Sputnik Moldova
Societate
Polițiștii au găsit copila de 11 ani dispărută pe 28 martie

Conform informațiilor prealabile, ultima dată băiatul a fost observat jucându-se pe malul râului Răut.

Părinții și vecinii au alertat serviciile de urgență pentru a găsi micuțul. Pentru efectuarea misiunii de căutare, la fața locului a fost trimis un echipaj al Serviciului Situații Excepționale și angajați ai Inspectoratului de Poliție al raionului Florești. Acțiunile de căutare au durat până noaptea, dar fără rezultat.

În dimineața zilei de miercuri, salvatorii și polițiștii au reluat căutările, inclusiv cele subacvatice, de pe râul Răut.

Toate circumstanțele sunt investigate de organele de drept. Oamenii legii roagă persoanele care dețin informații despre locul aflării copilului să apeleze de urgență la serviciile 901 sau 902.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0