Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Polițiștii au găsit copila de 11 ani dispărută pe 28 martie

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaFetiță cu o pisică în brațe
Fetiță cu o pisică în brațe - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei a anunțat că datorită unei operațiuni ample a fost găsită minora de 11 ani, care a plecat de acasă acum trei zile fără știrea părinților

CHIȘINĂU, 31 mart — Sputnik. Potrivit serviciului de presă al Poliției Capitalei, fetița a fost găsită de către oamenii legii pe un câmp, în compania unei femei, lângă o stâna de oi din apropierea localităţii Humuleşti.

Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Societate
Detalii privind minora din Basarabeasca și reținerea primarului din localitate

„Fetiţa a fost preluată şi urmează a fi consiliată de către psiholog, apoi predată părinţilor. Totodată ofiţerii de investigaţii urmează să stabilească toate circumstanţele petrecute de minoră timp de trei zile", a comunicat sursa oficială.

Joi, la Inspectoratul de Poliţie al sectorului Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, a apelat un bărbat în vârstă de 49 ani, locuitor al comunei Bubuieci, care a cerut ajutor în vederea găsirii fiicei sale în vârstă de 11 ani. Copila ar fi plecat de acasă cu bicicleta în ziua de 28 martie curent, după care tatăl său nu a mai putut să o găsească.

După înregistrarea acestei solicitări au fost mobilizat toţi polițiștii din sectirul Ciocana, care au inițiat măsuri speciale de investigaţii, precum şi căutări prin toate locurile disponibile unde s-ar fi putut afla minora.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0