Al Treilea Război Mondial este inevitabil. Cine face avertizarea - VIDEO

© AFP 2024 / NICOLAS MAETERLINCK / BELGAUn membru al colectivului hackerilor, Anonymous
Un membru al colectivului hackerilor, Anonymous - Sputnik Moldova
Abonare
Pe Youtube a fost postată o înregistrare video în care populația este avertizată să se pregătească pentru izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial

CHIȘINĂU, 10 mai — Sputnik. Clipul video de șase minute a fost postat de grupul de "hackeri activiști" Anonymous, aceștia avertizând asupra iminenței izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial, în contextul în care tensiunile dintre SUA și Coreea de Nord au escaladat, informează digi24.

Nuclear weapons - Sputnik Moldova
Cel care a prezis victoria lui Trump, prezice un război mondial în mai 2017

"Ies la suprafață toate semnele unui război iminent în Peninsula Coreei. Fiecare țară își mută strategic piesele în teritoriu. Însă spre deosebire de alte războaie, deși vor fi și trupe terestre detașate în teritoriu, această bătălie va fi, cel mai probabil, una brutală și rapidă. De asemenea, va fi devastatoare la nivel global, economic și va avea un impact negativ asupra mediului înconjurător", afirmă unul dintre hackeri.

Aceștia mai spun că în acest conflict vor fi trei supraputeri, pe când celelalte națiuni "vor fi obligate să aleagă de partea cui vor fi".

Tensiunile din peninsula coreeană au escaladat după ce SUA a instalat un scut antirachetă în Coreea de Sud, iar Coreea de Nord a continuat testele nucleare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0