Cel care a prezis victoria lui Trump, prezice un război mondial în mai 2017

Abonare
Dacă e să credem profețiilor clarvăzătorului portughez, în luna mai 2017 lumea se va cufunda în haosul unui război devastator, drept consecință a degradării situației din Siria și Coreea de Nord

CHIȘINĂU, 21 apr — Sputnik. Misticul portughez Horacio Villegas, care a prezis anterior victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale din SUA, a declarat că al treilea război mondial va fi declanșat în acest an. Potrivit lui, acest război este inevitabil, iar ultimul atac al Statelor Unite asupra Siriei a demonstrat că acesta se apropie cu pași mari, scrie Sputnik France.

Seoul, the capital and the largest city in South Korea. - Sputnik Moldova
Începe al treilea război mondial? Americanii fug din Seul

Horacio Villegas a prezis că un război care va implica SUA, Rusia, Coreea de Nord și China va fi declanșat pe 13 mai 2017, la inițiativa președintelui american Donald Trump. El a mai precizat că războiul nu va fi de durată și se va încheia pe 13 octombrie 2017, după ce va cauza distrugeri enorme și va face mulți morți.

Nu este o coincidență faptul că vizionarul a ales data de 13 mai: este centenarul apariției Fecioarei Maria la Fatima, Portugalia. Pe de altă parte, 13 octombrie marchează a șasea și ultima apariție la Fatima, când Sfânta Fecioară a anunțat, conform legendei, că „războiul se va termina, iar soldații se vor întoarce în curând la casele lor". Sunt 100 de ani de când aceste cuvinte au fost interpretate ca o profeție despre sfârșitul primului război mondial. Astăzi Horacio Villegas le-a aplicat propriei sale teorii.

Oricum, vizionarul cheamă locuitorii Pământului să „rămână vigilenți" în timpul acestui episod „exploziv".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0