Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ofițerii CNA au dat lovitura. Cine a fost prins în această dimineață

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la administrația de stat a drumurilor
Percheziții la administrația de stat a drumurilor - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerii CNA și cei de la Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAI au reținut în această dimineață o persoană care a încercat să dea mită oamenilor legii.

CHIȘINĂU, 10 mai – Sputnik. Un bărbat din satul Congaz, raionul Comrat, a fost reținut de ofițerii și procurorii anticorupție în cadrul unei operațiuni comune CNA — SPIA a MAI. Acesta este cercetat penal pentru corupere activă.

Potrivit polițiștilor de patrulare, care au sesizat CNA, șoferul ar fi încercat să-i mituiască pentru a nu înregistra eschivarea de la testarea alcoolscopică, în vederea stabilirii stării de ebrietate. Bărbatul le-ar fi promis oamenilor legii șase mii de lei pentru a nu investiga cazul.

Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Intemperia nu i-a oprit pe ofițerii CNA: astăzi au reținut un fost funcționar

Șoferul a fost prins în flagrant delict în momentul transmiterii a cinci mii de lei, înmânarea banilor fiind realizată sub controlul organului de urmărire penală.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar în privința lui urmează a fi decisă aplicarea măsurii preventive. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 100 de mii de lei până la 200 de mii de lei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0