Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Timp de trei ore, pe un șir de străzi din Chișinău va fi oprită circulația

© Sputnik / Мирослав РотарьПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Marți, în intervalul orelor 09.00 – 12.00, va fi sistată circulația transportului, inclusiv a celui public, pe un șir de străzi din Chișinău

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Pe parcursul zilei de marți, transportul public și cel privat din Chișinău va fi sistat, începând cu ora 09:00 și până la ora 12:00. Acțiunea intervine în legătură cu organizarea Marșului dedicat Zilei Victoriei asupra fascismului. 

Александр Пынзарь - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Alertă la Chișinău! Șeful IGP: Poliția va interveni ferm, prompt și legal

Șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Liviu Baziuc, a declarat luni în cadrul unei conferințe de presă că,  începând cu ora 09:00, va fi sistată circulația transportului în perimetrul străzilor Miorița, intersecție cu Grenoble, pe str. Gh. Asachi, Pan Halippa, Ismail, str. V. Alecsandri, str. Al. Pușkin. 

De Ziua Victoriei, la Chișinău, se va desfășura marșul „Regimentului Nemuritor”>>

Începând cu ora 10:00, traficul va fi oprit pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în segmentul străzilor Ismail și Mihai Viteazul.

”Transportul electric va fi redirecționat pe str. București, iar cel din sectoarele Râșcani și Ciocana va fi redirecționat de la str. Albișoara”, a declarat Baziuc. 

În total, în întreaga țară, în ziua de 9 mai, vor fi mobilizați pentru asigurarea ordinii publice peste 3 mii de polițiști. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0