Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul Pavel Filip a renunțat la ziua liberă

© Sputnik / Miroslav RotariПремьер-министр Республики Молдова Павел Филип
Премьер-министр Республики Молдова Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Deși Guvernul a declarat ziua de 8 mai derept zi liberă pentru bugetarii din țară, premierul Pavel Filip se află la muncă.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Șeful Executivului de la Chișinău efectuează, în perioada 8-10 mai, o vizită oficială în Republica Cehă. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Pavel Filip se va întâlni, la Praga, cu omologul său, Bohuslav Sobotka. 

Discuțiile vor continua în şedinţa celor două delegații oficiale, iar bilanțul întrevederilor va fi făcut public în cadrul unei conferinţe de presă.

Шашлыки - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un nou mini-concediu îi așteaptă pe toți bugetarii din Moldova

Agenda vizitei Premierului include întrevederi cu preşedintele Senatului Parlamentului Republicii Cehe, Milan Štěch și vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Parlamentului Republicii Cehe, Jan Bartošek.

În cadrul deplasării oficiale, prim-ministrul moldovean va participa la Forumul de Afaceri moldo-ceh și va vizita companiile producătoare de mașini din orașul Plzeň.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0