Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cadavrul unui tânăr, căutat cu disperare de rude și salvatori

Abonare
Conform datelor Serviciului Situații Excepționale, de la începutul anului 2017, în Republica Moldova, și-au pierdut viața 9 persoane înecate în bazinele acvatice din țară

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale la MAI efectuează lucrări subacvatice pentru a recupera cadavrul unui bărbat în vârstă de 21 de ani, care se presupune că s-ar fi înecat într-un iaz din localitatea Cicur- Mingir, raionul Cimișlia.

Înec, piscină, tragedie - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cifre sumbre: 14 minori înecaţi în lacurile din ţară

Conform informațiilor operative, cazul s-a întâmplat în după amiaza zilei duminică, într-un bazin acvatic din apropierea satului. 

Pentru recuperarea victimei la fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori care au efectuat căutările până la lăsatul întunericului, dar fără rezultat. 

Din informațiile preliminare, bărbatul ar fi mers la scăldat și nu s-a mai întors, iar apropiații acestuia au alertat echipajle specializate. 

Lucrările de căutare a persoanei date dispărute au fost reluate în această dimineață, iar salvatorii efectuează în continuare misiunea de căutare subacvatică.

Conform datelor Serviciului Situații Excepționale, de la începutul anului 2017, în Republica Moldova, și-au pierdut viața 9 persoane înecate în bazinele acvatice din țară.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0