Incredibil: I-a mâncat, doar ca să nu-i împartă cu fostul soț

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaДоллары США
Доллары США - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din Columbia, care s-a despărțit de iubitul său, a hotărât să nu mai împartă cu acesta banii pe care i-au adunat împreună în perioada concubinajului

CHIȘINĂU, 6 mai — Sputnik. O femeie din Columbia nu a vrut să împartă cu fostul concubin banii pe care i-au adunat împreună și a înghițit nouă mii de dolari (8,3 mii euro) în bancnote a câte 100 de dolari, scrie Sputnik Lituania.

Femeia în vârstă de 28 de ani s-a despărțit de tânărul său prieten și avea de gând să plece în Panama, iar pentru ca să nu-i da bărbatului o jumătate din banii acumulați împreună în perioada căsniciei, aceasta a decis pur și simplu să-i înghită.

Работа вневедомственной охраны московской полиции - Sputnik Moldova
Societate
Afacere în familie: racolau și traficau tinere și copii în Turcia

Dar se vede că nu i-a priit: după ce a „mâncat" banii, femeia a ajuns la spital, iar medicii i-au extras din stomac bancnotele pe care le înghițise.

Când medicii și-au făcut treaba, pacienta a rămas nemulțumită deoarece, dintre toate bancnotele extrase, erau valabile doar 5,7 mii de dolari. Celelalte s-au deteriorat în timpul aflării în stomacul victimei „de bună voie".

Autoritățile columbiene nu au avut niciun fel de pretenții față de femeia lacomă, deoarece banii au fost obținuți absolut legal, din vânzarea mai multor active care au aparținut fostului cuplu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0