Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La ce i-au trebuit unui bulgar binoclu și două cuțite pentru a trece frontiera

© Sputnik / Miroslav RotariПроверка багажа
Проверка багажа - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de Frontieră au fost de-a dreptul uimiți atunci când au văzut ce "arsenal" avea asupra sa un cetățean bulgar care intenționa să traverseze frontiera de stat a Republicii Moldova

CHIȘINĂU, 5 mai — Sputnik. Bulgarul a tăinuit controlului de frontieră mai multe bunuri, între care pachețele cu substanță vegetală mărunțită, asemănătoare cânepei, două cuțite, un binoclu și un spray cu gaz lacrimogen. Acestea au fost depistate de polițiștii de Frontieră în mijlocul de transport. Totodată, verificările suplimentare au scos la iveală și faptul că șoferul deținea pașaport ucrainean care nu-i aparținea.

Poliția de frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Polițiștii de frontieră, uluiți de conținutul unei valize pe aeroport

Cetățean bulgar, în vârstă de 37 de ani, s-a prezentat în punctul de trecere "Tudora”, pe sensul de intrare în Republica Moldova. Acesta se afla la volanul unui autoturism de model Mercedes 300D, înmatriculat în Bulgaria. În timpul efectuării formalităților necesare trecerii frontierei de stat, inspectorul a depistat un pașaport, eliberat pe numele unui cetățean ucrainean, fapt ce a trezit suspiciuni, fiind luată decizia de a extinde controlul asupra mașinii.

În urma acestuia, "polițiștii de Frontieră au găsit, camuflate sub scaunul din față și în roata de rezervă, șapte pachețele cu substanță vegetală, două cuțite, un binoclu, un balonaș cu gaz lacrimogen".

© Photo : Poliția de FrontierăObiecte interzise, depistate de polițiștii de Frontieră
Obiecte interzise, depistate de polițiștii de Frontieră - Sputnik Moldova
Obiecte interzise, depistate de polițiștii de Frontieră

Șoferul a declarat că bunurile îi aparțin și sunt pentru uz personal, iar documentul depistat ar fi aparținut unei persoane care i-ar datora o sumă de bani.

Bunurile au fost ridicate și depozitate în camera de corpuri delicte, iar documentul conform procedurilor legale va fi transmis posesorului. Polițiștii de frontieră investighează cazul în vederea elucidării tuturor circumstanțelor.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0