Inedit: Leanca Grâu nu a mai făcut asta până acum

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaАктриса Лянка Грыу
Актриса Лянка Грыу - Sputnik Moldova
Abonare
Actrița Leanca Grâu, fiica talentatului artist moldovean Gheorghe Grâu, s-a aflat într-o postură mai puțin obișnuită la New York

CHIȘINĂU, 4 mai — Sputnik. Actrița rusă de origine moldoveană, Leanca Grâu, a filmat primul său scurtmetraj. Vedeta a scris despre aceasta pe pagina sa de Instagram, comunică Sputnik Moldova.

Din postările actriței se poate conchide că ea se află deja de câteva săptămâni la New York. Leanca recunoaște că acest megalopolis îi oferă multă inspirație creativă.

"Știm cu toții ce înseamnă Hollywood-ul etc. Însă anume New York-ul oferă posibilități imense tinerilor. Nicăieri în lume nu vei găsi atâtea festivaluri, cu premii și atmosferă solemnă, cu posibilitatea de a-ți prezenta lucrările în cadrul programului și a cunoaște oameni noi cu care ai putea colabora", a scris Leanca pe contul său de Instagram.

 

 

Say something… #newyork #spring #lyankagryu #nyc #thecity #thenight #manhattan #mylove #roomwithaview

Публикация от Lyanka Gryu 📽 Лянка Грыу 🌟 (@lyanka22) Апр 29 2017 в 6:15 PDT

Potrivit actriței, anume New York-ul a inspirat-o să facă acest film.

 

"Pelicula de 11 minute a fost filmată în 10 ore. Pare să fi ieșit ceva din asta. Pentru mine este important ca ochii, aerul, corpul, fumul, mâinile să comunice spectatorilor mai mult decât cuvintele. Pentru mine sunt importanți… "fluturașii din stomac", le-a transmis Leanca admiratorilor săi de pe Instagram.

Scurtmetrajul pe care artista l-a arătat deja prietenilor săi istorisește povestea a doi oameni singuratici, locuitori ai marelui oraș, care aveau nevoie anume de această întâlnire…

Actrița invită spectatorii la o discuție sinceră pe marginea acestei istorii creată de ea.

"Nu mă judecați prea aspru. Este doar o primă încercare… Este un început. Ca un prim pas. Dacă veți avea anumite emoții după vizionare, reveniți — le vom discuta", a scris Leanca în mesajul său adresat cititorilor.

Leanca Grâu s-a născut la 22 noiembrie 1987, la Moscova. Tatăl acesteia, Gheorghe Grâu, este un actor din Moldova. Mama este actrița Stela Ilnițkaia. Părinții s-au despărțit pe când Leanca era doar un copil, iar tatăl nu a mai păstrat legătura cu fosta familie.

Актеры Елена Финогеева и Георгий Грыу на съемках фильма Все могло быть иначе - Sputnik Moldova
Societate
Actorul Gheorghe Grâu a căzut iarăși în patima beției

Copila talentată a debutat de la o vârstă fragedă în cinematografie.

Leanca s-a produs în calitate de prezentatoare a unei emisiuni pentru copii, a jucat roluri principale în mai multe producții cinematografice.

Ar fi de remarcat însă că Leanca Grâu nu este doar o actriță talentată, ci și o femeie foarte frumoasă, cu o siluetă de model, ceea ce dovedesc numeroasele fotografii ale acesteia.

That's me in 10 years! 🎥❤ #lyankagryu #filmmakers #future #keepgoing #dontstop

Публикация от Lyanka Gryu 📽 Лянка Грыу 🌟 (@lyanka22) Мар 9 2017 в 6:38 PST

 

Pool 🔵⚫️ #swimming #pool #blue #coloroftheworld #love #dominicanrepublic #santodomingo #travel

Публикация от Lyanka Gryu 📽 Лянка Грыу 🌟 (@lyanka22) Янв 8 2017 в 4:14 PST

Foto by lovely @annagunselman ❤️✨ miss you my dear! 😘 #manhattan #lyankagryu #actress #photoshoot #fashion #vouge #style #love #ny #nyc #holiday

Публикация от Lyanka Gryu 📽 Лянка Грыу 🌟 (@lyanka22) Дек 12 2016 в 4:45 PST

📽.. Foto by @sarakhanovphotography #lyankagryu #actress #blackandwhitephotography #blackandwhite #flymetothemoon #dreamer #freedom #friends #love #moodofday

Публикация от Lyanka Gryu 📽 Лянка Грыу 🌟 (@lyanka22) Ноя 27 2016 в 4:28 PST

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

 

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0