Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Actorul Gheorghe Grâu a căzut iarăși în patima beției

© Sputnik / Галина Кмит / Accesați arhiva multimediaАктеры Елена Финогеева и Георгий Грыу на съемках фильма "Все могло быть иначе"
Актеры Елена Финогеева и Георгий Грыу на съемках фильма Все могло быть иначе - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mai mulți chișinăuieni au observat că renumitul actor moldovean Gheorghe Grâu, tatăl celebrei actrițe Leanka, a revenit la patima beției.

CHIȘINĂU, 17 dec — Sputnik. Actorul a fost văzut recent de unii locuitori ai capitalei într-un local în care se consumă băuturi alcoolice, cunoscut în popor cu denumirea „Jaba".

Corespondenții Sputnik au încercat să îl contacteze telefonic. Din păcate zvonurile despre revenirea lui la „obiceiurile vechi" s-au confirmat. În receptor se auzeau sunete care trădau locul aflării acestuia.

„Ce dorești? Un interviu?" Asta costă bani. LA fel precum întâlnirea lui Gorbaceov și Thatcher — la nivel înalt și în condiții reciproc avantajoase", a declarat Grâu.

Redacția Sputnik Moldova speră că renumitul actor va reuși să-și ia viața în propriile mâini și că această nouă etapă grea din viața sa va fi depășită, iar el va reveni la normalitate și la o activitate creativă.

Актеры Елена Финогеева и Георгий Грыу на съемках фильма Все могло быть иначе - Sputnik Moldova
Gheorghe Grâu: motivul pentru care am căzut în patima beției este...

Gheorghe Grâu a avut două etape de popularitate în viața sa.

Prima a fost în anii 80' ai secolului trecut, când dânsul părea a fi actorul moldovean tânăr cu cele mai mari șanse. Acesta a jucat roluri importante în filme regizate de corifei ai cinematografiei acelor vremuri, cum ar fi Valeriu Jereghi, Vasile Brescanu, Valeriu Gajiu. A jucat rolurile sale alături de celbrități precum Margarita Terehova, Dmitri Haratian, Larisa Guzeeva, Boris Bechet și alții.

A doua oară Grâu a revenit în atenția opiniei publice după ce în anul 2011 jurnaliștii ruși au început să-i investigheze biografia recentă. Gheorghe Grâu devenise boschetar și anume astfel acesta a apărut în fața publicului spectator din Rusia.

Datorită acestor investigații jurnalistice, actorul a devenit eroul unei serii de talk-show-uri și astfel a putut fi contactat de rudele sale. După asta viața lui a revenit la normal. Până când, recent, a fost văzut iarăși în localuri în care oamenii își „beau amarul" și își îneacă sănătatea și talentul în alcool…

Îi urăm lui Gheorghe Grâu să învingă patima beției și să fie din nou o bucurie pentru cei dragi ai săi.

Fluxul de știri
0