Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PLDM pierde teren: Palihovici a plecat, cine vine în loc

© Sputnik / Мирослав РотарьЛилиана Палихович
Лилиана Палихович - Sputnik Moldova
Abonare
Plenul Parlamentului Republicii Moldova a aprobat hotărârea privind cererea de demisie a deputatului liberal-democrat Liliana Palihovici

CHIȘINĂU, 4 mai — Sputnik. Deputații au aprobat proiectul de hotărâre privind demisia vicepreşedintelui Parlamentului, Liliana Palihovici.

În cadrul ședinței Legislativului din 28 aprilie, deputatul liberal-democrat a anunțat că-și depune mandatul de deputat. Totodată, ea și-a cerut iertare de la oamenii dezamăgiți de politicieni.

„Am muncit cot la cot cu oameni devotați cauzei pentru care au venit în politică. Îmi cer scuze de la oamenii dezamăgiți. Am înțeles că politica în Republica Moldova nu are principii, ci numai interese — interese înguste. Demagogia a fost ridicată la nivel de religie, a declarat Palihovici.

Заседание Парламента 23.09.2016 - Sputnik Moldova
Politică
Candu a dezvăluit cine ar putea ajunge vicespicher în locul lui Palihovici

Ea a mai spus că la ora actuală în Republica Moldova oamenii au ajuns să se teamă de stat.

Palihovici a sugerat că plecarea sa din Parlament nu înseamnă o retragere din viața publică, ci implicare în continuare în procesele din țara noastră, însă sub o altă formă.

Spicherul moldovean, Andrian Candu, a declarat atunci că este uimit de pasul pe care l-a făcut colega sa din prezidiul Parlamentului.

În locul Lilianei Palihovici, în Parlament va veni antreprenorul Nicolae Olaru, candidat supleant pe lista PLDM.

Anterior, Candu a declarat că funția de vicepreședinte al Parlamentului, rămasă vacantă după demisia Lilianei Palihovici, i-ar putea reveni opoziției.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0