Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ofițerii CNA și astăzi sunt puși pe treabă: Pe cine vor mai aresta?

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la administrația de stat a drumurilor
Percheziții la administrația de stat a drumurilor - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al Centrului Național Anticorupție a anunțat că și astăzi ofițerii CNA și procurorii Anticorupție desfășoară percheziții în cadrul unor dosare de delapidare a fondurilor europene.

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Centrului Național Anticorupție, Angela Starinchi, a anunțat pe pagina sa de facebook că CNA și Procuratura Anticorupție desfășoară noi percheziții.

Raid poliție vs taximetriști - Sputnik Moldova
Republica Moldova
ULTIMA ORĂ: Administratorii a patru firme de taxi – reținuți

"CNA şi procurorii Anticorupţie desfăşoară, în aceste clipe, percheziţii în mai multe locaţii în cadrul unor dosare de delapidare a fondurilor europene.

Acţiunile de urmărire penală au loc în raza Chişinăului, la oficiile şi domiciliile figuranţilor, precum şi în unele raioane ale ţării", scrie Angela Starinschi.

"Este vorba despre proiecte investiţionale, implementate în raionul Criuleni, iar în dosar sunt vizaţi manageri de proiecte şi mai mulţi agenţi economici care ar fi acţionat în complicitate cu scopul de a însuşi mijoace financiare în proporţii deosebit de mari", precizează purtătorul de cuvânt al CNA.

Anterior, mai mulţi funcţionari şi agenţi economici au fost arestaţi pentru deturnare de fonduri europene în dosare similare, precizează Angela Strainschi, menționând că va reveni cu detalii.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0