Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

ULTIMA ORĂ: Administratorii a patru firme de taxi – reținuți

© Sputnik / Rodion ProcaRaid poliție vs taximetriști
Raid poliție vs taximetriști - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii Anticorupție susțin acum o conferință de presă la care au anunțat că au reținut patru persoane în dosarul evaziunilor fiscale săvârșite de către administratorii firmelor care prestează servicii de taxi.

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. Administratorii a patru companii de taxi au fost reținuți de ofițerii CNA și procurorii Anticorupție pentru evaziune fiscală. Procurorii au declarat acum într-o conferință de presă că cei patru s-ar face responsabili de o evaziune fiscală de aproximativ 15 milioane de lei.

Работа таксомоторного парка - Sputnik Moldova
Societate
Taximetriștii, chemați să dea socoteală după ce i-au jecmănit pe moldoveni

Amintim că ieri procurorii, împreună cu mascații, au descins la sediile mai multor companii de taxi din Capitală. Suspecții au fost încătușați tot ieri, după ce procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale şi poliţiştii au efectuat percheziții în 30 de locuri din Capitală.

Activitatea firmelor a fost sistată pe perioadă percheziţiilor, iar taximetriştii nu au putut revini la locul de muncă.

Potrivit procurorilor, bănuiţii au inclus date false privind cheltuielile şi veniturile obţinute şi nu au achitat impozite.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0