Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mafia traficanților de droguri din Moldova asaltează piața rusă

© Sputnik / Максим Блинов / Trecere la banca de fotografiiJustiție, ședință de judecată
Justiție, ședință de judecată - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Nu este vorba de kilograme sau de zeci de kilograme, ci de sute de kilograme de droguri care sunt transportate de distribuitorii din Republica Moldova în Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. Peste 300 de kilograme de droguri tari au fost confiscate la Sankt Petersburg, Federația Rusă, de la membrii unei grupări criminale din Moldova, transmit mass-media ruse.

Protestatar arestat - Sputnik Moldova
Un membru al mafiei drogurilor, încătușat de mascați la Chișinău - VIDEO

Traficanții care transportau substanțe narcotice din Moldova în Rusia au fost reținuți în preajma unui bloc din capitala de nord a Rusiei.

Un lot de 100 de kg din marfa capturată a fost depistat într-un automobil marca „Chevrolet". Alte 200 kg au fost confiscate la locul de trai al traficanților.

Pe numele lor au fost intentate dosare penale. Conform legislației Federației Ruse, comercializarea și păstrarea ilegală a drogurilor se pedepsește cu maximum opt ani de închisoare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0