Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un membru al mafiei drogurilor, încătușat de mascați la Chișinău - VIDEO

Protestatar arestat
Protestatar arestat - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
La reținerea individului, care se afla într-o locuință din orașul Durlești, Chișinău, au participat Brigada du Destinație Specială “Fulger” a Inspectoratului General de Poliție.

CHIȘINĂU, 19 apr — Sputnik. Angajații Direcției de Poliție a municipiului Chişinău, cu suportul colegilor lor din Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger" a Inspectoratului General de Poliție, au intervenit în forță într-o locuință din orașul Durlești, unde au reținut un bărbat de 27 de ani, care făcea parte dintr-o rețea de păstrare și comercializare a substanțelor narcotice în Chișinău.

Молодые люди танцуют на дискотеке в одном из ночных клубов. - Sputnik Moldova
Societate
Uniunea Europeană, furnizoare de droguri pentru Republica Moldova

În urma perchezițiilor desfășurate în locuință, poliţiştii au depistat şi ridicat o masă vegetală, uscată şi fărămiţată, asemnătoare cânepei, precum şi un cartuş de pistol. Suspectul nu a putut explica provenința acestor obiecte. Individul a fost încătuşat şi escortat la Inspectorat pentru audieri, iar probele delicte au fost sigilate la faţa locului şi expediate Centrului Tehnico-Criminalistic al IGP pentru efectuarea expertizelor specializate.

Poliția anunță că au fost initiate investigaţii suplimentare în vederea identificării şi reţinerii complicilor în acest caz.

În funcție de rezultatele expertizelor, suspectul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, dar şi pentru păstrarea ilegală de muniţii.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la doi până la cinci ani.

Descinderi “Fulger” şi percheziţii autorizate înt-o locuinţă din orăşelul Durleşti Poliţiştii sectorului Buiucani ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP au intervenit forţat într-o locuinţă din orăşelul Durleşti…http://politiacapitalei.md/descinderi-fulger-si-perchezitii-autorizate-int-o-locuinta-din-oraselul-durlesti/

Posted by Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău on 18 Aprilie 2017

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0