Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

1 Mai sângeros: morți pe șosele și șoferi cu dosare penale

© Sputnik / Vladimir PolusatovMașina Poliție patrulare
Mașina Poliție patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul Național de Patrulare a dat statistica pentru zilele de sărbătoare din care reiese clar că moldovenii au sărbătorit 1 Mai cu vârf și îndesat, inclusiv și șoferii care nu au ezitat să urce beți la volan.

CHIŞINĂU, 2 mai — Sputnik. În zilele de odihnă, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, ofițerii de patrulare au desfășurat acțiuni de depistare a șoferilor care încalcă regulile circulației rutiere. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, în urma verificărilor, 270 de conducători au depășit limita de viteză, iar 39 de șoferi au fost depistați conducând automobilul în stare de ebrietate.

Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Pe timp de calamitate, poliția vine cu amenințări: iată ce le-a făcut șoferilor

Totodată, în această perioadă au avut loc 15 accidente grave, care s-au soldat cu 3 persoane decedate și 23 traumatizate.

Inspectoratul Național de Patrulare, menționează că conducerea sub influența băuturilor alcoolice și depășirea limitei de viteză sunt factorii care conduc la producerea celor mai grave accidente rutiere.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |

Fluxul de știri
0