Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin și Merkel se întâlnesc la Soci

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaRussian-German bilateral talks in the Kremlin
Russian-German bilateral talks in the Kremlin - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se vor întâlni la Soci pentru a discuta situația din Ucraina, îndeplinirea înțelegerilor de la Minsk, chestiuni legate de lupta cu terorismul și problema siriană

CHIȘINĂU, 2 mai — Sputnik. Vizita Angelei Merkel în Rusia face parte din acțiunile legate de pregătirea summit-ului G20, care va avea loc în luna iulie la Hamburg, Germania.

Bundeskanzlerin Angela Merkel - Sputnik Moldova
Politică
Merkel va agita pentru noi sancţiuni antiruseşti, cum va fi afectată Moldova

RIA Novosti subliniază în acest context că majoritatea experților ruși și germani sunt de părere că principalele teme de discuție la întrevederea dintre Putin și Merkel vor fi Ucraina și Siria.

Totodată, comunitatea de experți nu crede în relansarea relațiilor ruso-germane după această întâlnire, pe care o consideră, totuși, foarte importantă.

Însă, în pofida numeroaselor divergențe legate de agenda internațională, Putin și Merkel au de discutat o serie de chestiuni privind relațiile bilaterale. Este vorba, între altele, de cooperarea în domeniul energetic, comercial, cultural și umanitar.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0