Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Deputatul PL Alina Zotea și-a luat Mercedes de 50.000 de euro. Ce spune CNA

© Facebook / Alina ZoteaAlina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
Alina Zotea și-a tras un ditamai automobil de model Mercedes GLK 220, care costă multe zeci de euro, bani pe care nu are cum să-i obțină din salariul ei modest de deputat. Deocamdată nici CNA și nici Procuratura Anticorupție nu a întrebat-o cum a făcut acești bani.

CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik. Deputatul liberal Alina Zotea a ales rău momentul în care să se procopsească cu un Mercedes care cost, cel puțin, 50 de mii de euro. A ales rău momentul pentru că tocmai în aceste zile Centrul Național Anticorupție și Procuratura Anticorupție s-a apucat de dosarele liberalilor, fie că aceștia sunt membri ai Guvernului, fie că activează în Primăria Municipiului Chișinău sau în alte instituții publice.

Alina Zotea - Sputnik Moldova
Republica Moldova
De ce insistă Ghimpu s-o facă pe Zotea vicepreședinte al Parlamentului

Presa de la Chișinău a scris că mașina ar putea să fie doar un cadou făcut deputatei PL de un om de afaceri, care ar fi iubitul ei. Ea însă nu a confirmat în mod oficial aceste informații: nici că ar fi așa, nici că ar altfel.

Oricum, mașina poartă inițialele numelui ei: CAZ 8, adică: Chișinău, Alina Zotea.

Nu știm dacă Alina Zotea a fost sau poate urmează să fie invitată la CNA ca să explice provenința banilor, dar lucru acesta este foarte posibil. Mai ales că în aceste zile CNA și procuratura anticorupție i-a luat la puricat pe toți liberalii. Unii spun că nu este departe ziua când vor fi încătușați Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă. Dar ce ți-i Zotea pe lângă ești doi titani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0