Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

N-ai să crezi câți moldoveni au fost prinși beți la volan de Paștele Blajinilor

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Inspectoratul Național de Patrulare a făcut bilanțul zilelor în care moldovenii au marcat Paștele Blajinilor, perioada 21 – 24 aprilie.

CHIȘINĂU, 25 apr — Sputnik. Inspectoratul Național de Patrulare anunță că, în această perioadă, pe întreg teritoriul țării au avut loc 18 accidente rutiere grave, soldate cu patru persoane decedate și 20 — traumatizate.

Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Pe timp de calamitate, poliția vine cu amenințări: iată ce le-a făcut șoferilor

Tot în aceste zile, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au desfășurat acțiuni de depistare și documentare a conducătorilor auto aflați în stare de ebrietate sau care depășesc limita de viteză. Astfel, pe teritoriul țării au fost depistați doar 10 șoferi care au consumat băuturi alcoolice și au urcat la volan.

Totodată, 266 de conducători auto au circulat pe drumurile naționale depășind limita de viteză.

Consiliul Municipal Chișinău a stabilit câți bani va aloca pentru lichidarea consecințelor ninsorilor de acum câteva zile.

Polițiștii nu explică în niciun fel numărul mic de șoferi prinși la volan. Dar explicația ar putea fi următoarea: din cauza vremii proaste, a faptului că cimitirele erau pline de zăpadă, puțini dintre conaționalii noștri au mers acolo de Paștele Blajinilor, când, în mod tradițional, oamenii servesc câtva pahare pomenindu-i pe cei răposați. Iată de ce și ei care au urcat băuți la volan au fost relatic puțini, în comparație cu alți ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0