Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chirtoacă este îngrozit de perchezițiile CNA. Avertismentul acestuia

© Facebook / Dorin ChirtoacăDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
În opinia lui Chirtoacă, CNA ar fi trebuit să aștepte ca serviciile primăriei capitaliei să ducă la bun sfârșit înlăturarea dezastrului din oraș și apoi să pornească cu perchezițiile

CHIȘINĂU, 25 apr — Sputnik. Presa moldovenească în citează pe primarul Chirtoacă, care a declarat la un post privat de televiziune că operațiunea demarată marți dimineața de procurorii anticorupție și de ofițerii CNA nu este efectuată „la timpul potrivit".

Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Politică
Ghimpu, Chirtoacă și ministrul Transporturilor, la CNA

Marți, la prima oră, ofițerii CNA și procurorii de la Procuratura Anticorupție au demarat o operațiune amplă, în cadrul căreia au loc percheziții la domiciliul viceprimarului capitalei NIstror Grozavu, dar și acasă la șeful Direcției Transport, Igor Gamrețchi. Totodat, oamenii legii verifică dis de dimineață mai multe birouri din clădirea primăriei Chișinău.

”Motivul sunt parcările cu plată", a menționat purtătorul de cuvânt al Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi.

Anterior, CNA a inițiat un dosar penal în legătură cu planul Primăriei Capitalei de a promova un regulament privind parcările și parcajele în Chișinău.

Potrivit CNA, cauza penală a fost inițiată pentru verificarea legalității încheierii contractului de parteneriat public-privat între Primăria municipiului Chișinău și compania EME Perkleisustem GmBH, privind amenajarea, organizarea și gestionarea parcărilor și parcajelor controlate cu plată în municipiul Chișinău.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0